dijous, 30 d’abril del 2015

l'Arc de Sant Martí al Priorat

Aquest cap de setmana, després de diferents  intents, vaig poder disfrutar fotogràficament de l'Arc de Sant Martí, va ser una sessió que no va durar gaires minuts però era una assignatura pendent d'aquelles que se't resisteix i que quan tú ets aquí ell està allà, i no hi ha manera de coincidir.

  • El primer Arc de Sant Martí.
Feia un dia d'aquells enredats, ara sol, ara núvol, ara tormenta,.. un dia de primavera, un dia ideal perquè sortís l'Arc de Sant Martí a treure el cap. Quan era ja el final del dia vaig veure una escletxa al cel i vaig pensar, avui és el dia, vaig agafar l'equip fotogràfic, que normalment ja està preparat per situacions d'urgència, com pot ser aquesta, i l'Ester i jo vam sortir corrent. Llavors, el cap et comença anar a cent buscant una localització on poder disfrutar del fenòmen. Just sortir al carrer vam veure el primer Arc de Sant Martí del dia que gairebé no vaig poder n'hi fotografiar, estava difuminat i no es va veure amb tot el seu encant.


Primer Arc de Sant Martí difuminat

  • El segon Arc de Sant Martí.
Després del primer intent vam decidir anar a una altra localització, a només 5 minuts de casa, per fer la posta de sol que podia ser prometedora. Vam arribar al lloc escollit i encara estava plovent però a l'horitzó, hi havia una petita clariana, ens vam posar en direcció a la posta i vam començar a preparar els estris necessaris. De sobte ens vam girar a la nostra esquerra, el sol ja havia fet acte de presència i sorpresa! es va començar a intuir l'Arc de Sant Martí, aquesta ja no ens l'esperàvem i ens va sorprendre gratament.


Arc de Sant Martí, al fons la Serra de Llaberia i Marçà


Intentant captar el segon Arc de Sant Martí del dia, foto de l'Ester Ferré


  • Arc de Sant Martí al Complet
Després de fer algunes fotografies amb el teleobjectiu i quan l'Arc de Sant Martí es va mostrar per complet, vaig canviar al gran angular per poder captar la seva grandiositat. En aquell mateix moment es va produir la posta de sol i això va fer que no es veiessin bé tots els seus colors. En aquesta fotografia a la part dreta també es pot intuir el doble arc que va aparèixer i desaparèixer en un obrir i tancar d'ulls.

Arc de Sant Martí al complet just a la posta de sol



Camp d'ametllers amb l'Arc de Sant Martí al complet just a la posta de sol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada